Vijfde Keurmeesterseminar van N&S in het teken van bio-AGF

Het vijfde Keurmeestersseminar van N&S had dit jaar als thema 'biologisch'. Gastheer Udea begeleidde de dag en Erik-Jan van den Brink vertelde over het succes van zijn onderneming. N&S zijn de keurmeesters Bouke en Marco dan ook dankbaar voor hun ondersteuning op de dag.

Tweede gastspreker Jan Groen, van Green Organics, nam de aanwezigen mee in de wereld van het biologisch geteeld product en de samenwerking binnen deze sector, welke zorgt voor een gestage groei. Vervolgens werden alle keurmeesters uitgenodigd om in de bus te stappen om een bezoek te brengen aan EkoPlaza in Uden waar bedrijfsleider Joost het publiek bij praatte over biologisch product om daarna af te sluiten bij fruitteeltbedrijf Harrie van den Elzen, een biologische teler in hart en nieren.

De dag werd afgesloten met de inmiddels bekende productronde waarbij gediscussieerd werd over de kwaliteit van de uitgestalde producten. Natasja Jacobs en Peter van der Veeken van N&S zwaaiden de aanwezigen uit met een een fruittas van Udea en keken naar eigen zeggen terug op een geslaagde vijfde keurmeestersseminar.

Meer informatie:
N&S Quality
Natasja Jacobs
E: nwa@ns-quality.nl
Peter van der Veeken
E: pve@ns-quality.nl
www.ns-quality.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.