Sous Fresh introduceert Inspiration Box voor de gastronomie

De toenemende vraag naar meer groenten op de menukaart vraagt om een omschakeling van het denken en doen van de professionele kok. Meerdere en andere bereidingstechnieken en kennis van groenten en fruit maken dat de professionele kok op zoek gaat naar informatie. Sous Fresh levert met haar merk Chefs Inspiration groente en fruit speciaal geselecteerd voor de gastronomie en faciliteert daarnaast ook de chefkok met informatie, recepten en inspiratie via het online culinaire platform www.chefs-inspiration.com en vanaf 1 november 2015 ook met de Inspiration Box.Abonnement op Inspiratie Box
De Inspiration Box van Chefs Inspiration zal maandelijks gevuld worden met een aantal groenten- en fruitsoorten. Nieuwe of vergeten groenten of juist die groenten die niet zo voor de hand liggen. Om de chef-kok te informeren en vooral de kans te geven te experimenteren met deze groenten. Omdat innovatie de chef-kok die slagkracht geeft om zich te kunnen onderscheiden en zijn gasten continu te kunnen blijven verrassen.

Met de kennis die Sous Fresh in huis heeft zal ze de kok laten zien dat koken met groente in de hoofdrol alles behalve saai is en dat er zoveel meer mogelijk is met groente en fruit. De inhoud zal worden gelardeerd met informatie over de betreffende groente en fruit, recepten en suggesties voor combinaties.

De chef-kok kan zich via de website www.chefs-inspiration.com abonneren op deze Inspiration Box en zal daarna maandelijks de Inspiration Box ontvangen via één van de partners van Sous Fresh.

Uniek in de gastronomie
Een uniek initiatief in de gastronomische wereld, dat voortvloeit uit de vraag van de professionele kok. Van en voor de professionele kok, gebaseerd op de drie pijlers van het merk Smaak, Kleur en Inspiratie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.