Sous Fresh introduceert Inspiration Box voor de gastronomie
Abonnement op Inspiratie Box
De Inspiration Box van Chefs Inspiration zal maandelijks gevuld worden met een aantal groenten- en fruitsoorten. Nieuwe of vergeten groenten of juist die groenten die niet zo voor de hand liggen. Om de chef-kok te informeren en vooral de kans te geven te experimenteren met deze groenten. Omdat innovatie de chef-kok die slagkracht geeft om zich te kunnen onderscheiden en zijn gasten continu te kunnen blijven verrassen.
Met de kennis die Sous Fresh in huis heeft zal ze de kok laten zien dat koken met groente in de hoofdrol alles behalve saai is en dat er zoveel meer mogelijk is met groente en fruit. De inhoud zal worden gelardeerd met informatie over de betreffende groente en fruit, recepten en suggesties voor combinaties.
De chef-kok kan zich via de website www.chefs-inspiration.com abonneren op deze Inspiration Box en zal daarna maandelijks de Inspiration Box ontvangen via één van de partners van Sous Fresh.
Uniek in de gastronomie
Een uniek initiatief in de gastronomische wereld, dat voortvloeit uit de vraag van de professionele kok. Van en voor de professionele kok, gebaseerd op de drie pijlers van het merk Smaak, Kleur en Inspiratie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-21 Rechtszaak tegen Starbucks wegens ontbreken mango in mangofruitsap
- 2023-09-21 Fotoreportage AGF-standhouders op jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam
- 2023-09-19 Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek wint eerste Green Chef’s Hat
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-09-15 "Onze klanten uit de horeca zijn bijzonder strijdlustig"
- 2023-09-01 Omzet horeca neemt in tweede kwartaal toe met 4,5 procent
- 2023-08-25 Ziekenhuis als integraal gezondheidshuis
- 2023-08-24 Na sluiting sterrenrestaurants droomt chef-kok van nieuw groentenrestaurant
- 2023-08-22 Millennials Daan en Huib nemen gefaseerd het stokje over bij Roelofsen AGF
- 2023-08-21 UGent schroeft vegetarisch aanbod terug in studentenrestaurants door beperkte vraag
- 2023-08-18 Burger King schrapt tomaten van menu in India
- 2023-08-08 "Veel financieel leed onder horecabedrijven"
- 2023-08-07 Gronings ziekenhuis volledig over op gezonde voeding
- 2023-07-21 Toegevoegde waarde horeca in 2022 hoger dan voor corona
- 2023-07-21 Metro integratie verloopt voorspoedig, verbetering ebit uit operatie
- 2023-07-19 Robotkeuken beleeft primeur in bedrijfsrestaurants
- 2023-07-18 Toegevoegde waarde horeca in 2022 hoger dan voor corona
- 2023-07-14 Webshop opent met vriesverse chefsmaaltijden voor consumenten
- 2023-07-13 "Er wordt momenteel minder buitenshuis gegeten"
- 2023-07-10 McDonald’s beperkt gebruik tomaten in India vanwege kwaliteitsproblemen