Florida Produce opent vestiging in Cuba

Voor het eerst sinds 60 jaar heeft een Amerikaanse bedrijf, te weten Florida Produce, groen licht gekregen voor de bouw van een magazijn in Cuba.

Vertegenwoordigers van het bedrijf, dat gevestigd is in Tampa, Florida, spraken afgelopen maandag met afgevaardigden van de Cubaanse regering in Washington over hun plan om een magazijn en distributiecentrum te vestigen in Cuba.

Volgens nieuwe regelgeving, die in januari 2015 van kracht werd, is het bedrijven uit een aantal sectoren toegestaan om zich in Cuba te vestigen, Cubaanse werknemers aan te nemen, bankrekeningen te openen in Cuba en Amerikaanse werknemers naar Cuba te laten overkomen.

In de Cubaanse vestiging van Florida Produce zullen levensmiddelen, drinkwater, sterke drank, telecommunicatie-, bouw-, horeca-, en landbouwmaterialen opgeslagen worden. Ook zal het dienst doen als locatie van waaruit de eigendomsoverdracht van verkochte goederen plaats kan vinden, zoals toegestaan volgens de nieuwe, verruimde richtlijnen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.