Jamie Oliver gaat koken voor HelloFresh

Jamie Oliver Limited en HelloFresh hebben de handen ineengeslagen om hun klanten gezonde en verantwoorde maaltijden voor te schotelen. "We willen iedereen – ongeacht de tijd die ze tot hun beschikking hebben of hun kookvaardigheden – de kans geven om het plezier van het koken van een gezonde en lekkere maaltijd te ontdekken." Zegt Dominik Richter, mede-oprichter en CEO van HelloFresh Global. "In Jamie hebben we een betrouwbare en betrokken partner gevonden om deze missie uit te dragen."

Twee merken – één missie
"Vanaf het begin is er een creatieve verbinding tussen onze bedrijven en bestaat het gevoel dat we samen mensen kunnen inspireren. JamieOliver Limited en HelloFresh hebben dezelfde visie als het gaat om gezond eten en producten van hoge kwaliteit. We zijn het erover eens dat koken leuk moet zijn en dat dit plezier het beste tot zijn recht komt als het gedeeld wordt met vrienden en familie. Het is dus niet zo gek dat we de krachten bundelen. Wij kijken erg uit naar de samenwerking met Jamie."

Jamie: "Te weinig tijd hebben is een van de grootste uitdagingen in het dagelijks leven en dit heeft vaak impact op wat we eten. Dit probleem probeer ik aan de kaak te stellen en HelloFresh biedt hiervoor een slimme en gemakkelijke oplossing. Eten en koken biedt plezier en zijn een gedeelde passie. Daarom kan ik niet wachten om te beginnen met HelloFresh te werken en een aantal van mijn favoriete recepten met hen te delen."

Jamies recepten in de HelloFresh Box
De samenwerking tussen Jamie Oliver Limited en HelloFresh strekt zich uit over zes landen: het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, de Verenigde Staten en Oostenrijk. Vanaf januari 2016 kunnen HelloFresh-klanten recepten van Jamie Oliver in de HelloFresh Box verwachten. Deze recepten zijn niet opeens heel anders: ze voldoen aan de wensen van de HelloFresh-klanten. Bovendien schenkt HelloFresh per box die verkocht wordt tijdens de samenwerking een donatie aan de Jamie Oliver Food Foundation en biedt zij ondersteuning aan andere activiteiten van de Foundation.

Meer informatie:
HelloFresh Benelux
Marlies Jongman
E: marlies@hellofresh.nl/marlies@hellofresh.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.