Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zuid-Tirol: bijzondere groenten- en fruitsoorten met potentieel

De teelt van bijzondere groenten- en fruitsoorten biedt een grote kans, maar is tegelijkertijd ook een grote uitdaging voor de landbouwsector in Zuid-Tirol. Tenslotte zijn nicheculturen niet voor elk bedrijf geschikt, aangezien de teelt, de verwerking en de verkoop zeer complex zijn.In het eerste deel van het seminar zal Roland Zelger van het 'Land- und forstwirtschaftlichen Versuchszentrum Laimburg' over de teeltvoorwaarden van de verschillende bijzondere groenten- en fruitsoorten vertellen. In de namiddag zal Hermann Stuppner van 'SBB-Betriebsberatung' rendabiliteitsberekeningen met de deelnemers maken en het seminar zal worden afgerond met de presentatie van de verschillende verkoopkanalen en de voor- en nadelen door Lukas Unterhofer van de SBB-afdeling 'Innovation & Energie'.

Het seminar "Bessen, groenten en steenfruit als beroepsmogelijkheid" vindt op vrijdag 20 november van 9 tot 16.30 uur plaats op het SBB-hoofdkantoor in Bozen. Deelname kost 40 € + BTW.

Het opvragen van verdere informatie en aanmelden kan bij 'SBB-Weiterbildung' onder telefoonnummer +39 (0)471 999368.

Bron: sbb.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.