Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Recordaantal exposanten op expoSE/expoDirekt

Passend bij het 20-jarig jubileum van de 'aspergebeurs' wordt er dit jaar met 425 exposanten een nieuw aanmeldingsrecord gevierd. De beurshallen, dit jaar in de dm-arena en hal 3, zijn helemaal volgeboekt. De beurscombinatie bestaande uit expoSE en expoDirekt is met 84 buitenlandse exposanten uit 16 landen het toonaangevende platform voor asperges, aardbeien, bessen en directe verkoop. Voor de Europese branche zijn 18 en 19 november de belangrijkste beursdagen van het jaar.57 nieuwe bedrijven maken voor het eerst gebruik van de beurscombinatie om het Europese vakpubliek met hun producten te bereiken. Onder hen zijn ook steeds meer bedrijven die uit bijvoorbeeld Peru of Canada hier naartoe reizen.Als een reden voor de grote belangstelling noemt de organisator, het 'Verband Süddeutscher Spargel- und Erdbeeranbauer e.V.', dat door de uitbreiding van het segment van de blauwe bessenproductie nieuwe doelgroepen worden aangesproken.Als nieuw bezoekershighlight is er een productpresentatie van expoDirekt in de dm-arena. In samenwerking met het vaktijdschrift 'Hof Direkt' en het adviesbureau 'Produkt+Markt Agribussiness Consulting' worden er op een oppervlakte van 150 vierkante meter aan de hand van professioneel vormgegeven verkooptafels impulsen voor de warenpresentatie aan de geïnteresseerden gegeven.Vaklezingen op de aspergedag, het bessensymposium, het forum voor directe verkoop en het exposantenforum zijn ideale informatiebronnen voor telers en verkopers. De deelname aan de vier forums is gratis voor de beursbezoekers.Voor telers en verkopers die beide beursdagen willen bezoeken en een overnachting plannen, wijst de organisator erop dat zij het beste op tijd een hotel kunnen boeken. Talrijke hotels zijn vanwege de beurs al volgeboekt.

Ook dat toont de grote internationale belangstelling. Want circa 15% van de bezoekers en 20% van de exposanten komt uit het buitenland.


Openingstijden:
18.11.2015: 9 – 18 Uhr
19.11.2015: 9 – 17 Uhr

Adres:
Messe Karlsruhe
Messeallee 1
D-76287 Rheinstette

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.