exclusieve samenwerking 'Primeurs Biologiques du Souss' (PBS)

Bio Tropic trapt Marokkaans groentenseizoen af

Tholen - Terwijl de winter in zicht is en de temperaturen dalen, kondigt Bio Tropic haar zesde seizoen 'Primeurs Biologiques du Souss' (PBS) aan. Bio Tropic is de exclusieve partner van PBS. Men beschikt in Ait Melloul, 20 km van Agadir, over een modern gekoeld pakstation van 750 m², 35 hectare volle grond, 100 hectare kassen en 500 medewerkers. PBS is naast BIO ook GlobalGAP, BSCI en BRC gecertificeerd.PBS en Bio Tropic hebben samen ruim 2.000 ton aan courgette, paprika, pepers, komkommer en sperziebonen geprogrammeerd voor het komende winterseizoen 2015/2016. "Men verwacht de eerste vrachtwagens in Perpignan in week 47", vertelt Willem Bakker vanaf het kantoor in Perpignan.


Willem Bakker

De productie richt zich voornamelijk op de Franse, Duitse, Nederlandse, Belgische, Engelse en Scandinavische markt. Vanaf eind oktober tot en met half mei worden de groothandelaren, supermarkten en winkels weer beleverd.Voor meer informatie:
Willem Bakker
Bio Tropic
0033 4 68 87 04 43
wbr@biotropic.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.