Vanaf 11 november Hollandse producten op Tmall.com

Goodfarmer ziet Conference peer graag in schappen Alibaba


Officiële opening

Donderdag 29 oktober openden koning Willem Alexander en Ma Yun (Jack Ma) van de Alibaba Group het Holland Paviljoen op Tmall.com. Vanaf 11 november zijn daar Nederlandse producten als babymelkpoeder en vlees verkrijgbaar voor de Chinese markt.


Inge Ribbens, van Groente- en Fruithuis, promoot Conference peren

Conference peren
Ook Goodfarmer was van de partij en promoot graag importfruit van Nederland naar Tmall.com. "Bezoekers konden de Conference peer proeven en dat was bij zowel de gasten als de werknemers van Alibaba een groot succes en men wilde weten waar de Conference te vinden was en of de Hollandse peer vanaf 11 november ook verkrijgbaar is bij Tmall," aldus een woordvoerder van Goodfarmer.


Goodie bags waren voorzien van een conference peer van Goodfarmer

Tmall.com is een Chineestalige website voor business-to-consumer (B2C) en wordt gerund door de Chinese Alibaba groep. De website is een samenwerking tussen KLM, Alitrip en Alibaba en zal zich ook inzetten het promoten van toerisme naar Nederland.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.