Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Autumn Glory-Appelen klaar voor export

Domex Superfresh Growers, een teler en exporteur van verse appelen, peren, kersen en abrikozen gaat een een aantal online en winkelcampagnes opzetten, die samenvallen met de introductie van de Autumn Glory-oogst van dit seizoen.

De Autumn Glory-appel wordt exclusief geteeld door door Domex in de Yakima en Wenatchee-regio's in Washington. De appel is zowel beschikbaar als biologisch product als conventioneel geteelde appel.De appel kwam in 2011 op de markt. "De reactie van consumenten op de smaak van de Autumn Glory is geweldig geweest. Door zijn zoete, ferme vruchtvlees en de subtiele hints van kaneel heeft de Autumn Glory een intense appelsmaak, die de essentie van de herfst belichaamt. Vandaar ook de naam," zegt Howard Nager van Domex Superfresh Growers. 

Om op het succes van het vorige seizoen voort te bouwen, zal Domex het seizoen van 2015/2016 ondersteunen met een aantal marketingmiddelen die door retail-partners gebruikt kunnen worden om zowel binnen de winkel als online de consument met de appelvariëteit kennis te laten maken.

Domex Superfresh Growers verwacht ongeveer 50.000 dozen te oogsten in 2015 en om het volume te verdubbelen met elk volgend jaar. In 2020 verwacht het bedrijf een opbrengst van ongeveer 800.000 dozen. Autumn Glory-appelen zijn vanaf vroeg in november klaar om geëxporteerd te worden en zullen beschikbaar zijn tot maart 2016. Ze zullen vanaf begin januari beschikbaar zijn in de winkel.

Voor meer informatie en contact:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.