Telers Coöperatie DOOR behalen GRASP-module

Alle telers van Coöperatie DOOR hebben de GRASP-module behaald. GRASP is een aanvulling op het huidige Global GAP certificaat, waarin de sociale paragraaf wordt getoetst. "Dat is belangrijk, want retailers vragen steeds vaker naar borging van goede arbeidsomstandigheden en werkgeverschap. Voor DOOR is goed werkgeverschap op de teeltlocaties vanzelfsprekend. Het feit dat alle leden de module hebben behaald, bevestigt dit," zegt manager
Kwaliteit Els Weerdenburg.

Waarom GRASP?
De merken van DOOR – GreenDiamonds, Purple Pride, Prominent, PapriCo en Sweetpoint - beleveren via hun ketenpartners een groot aantal retailers in heel Europa. Door GRASP kan eenvoudig worden aangetoond dat de bij Coöperatie DOOR aangesloten telers de sociale aspecten goed hebben geregeld en geïmplementeerd. "Op deze manier participeren wij op de toenemende klanteisen van onze ketenpartners," aldus Weerdenburg. "Het Global GAP certificaat is niet meer weg te denken en ikverwacht dat dit in de toekomst ook zal gelden voor GRASP."

Meer informatie:
Door Partners
Voedselveiligheid
Els Weerdenburg
E: voedselveiligheid@doorpartners.nl

Corien Zuijdwegt,
T: 0174- 286 237
T: 06-270 260 38
E: c.zuijdwegt@doorpartners.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.