Nieuw bestuur vereniging Groothandel in Groenten Fruit Rotterdam

Woensdag 28 oktober was er een vergadering van de Vereniging van Groothandel in Groenten, Fruit en aanverwante artikelen in Au Marche aan de Groothandelsmarkt te Rotterdam. Tijdens de vergadering werden onder andere een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester benoemd. De heer Heimeriks is benoemd als penningmeester en neemt daarmee het stokje over van de heer Knoop die de functie 2 jaar geleden van zijn vader overnam die op zijn beurt 20 jaar lang penningmeester was bij de vereniging,Het voorzitterschap werd woensdag overgedragen na 20 jaar van de heer H. den Haan senior naar de heer A. den Haan. Verder is er nog gesproken over de positieve impact van het wijzigen van de openingstijden. Sinds 1 januari 2015 is de Groothandelsmarkt namelijk op dinsdag en vrijdag vanaf 1.00 uur 's nachts geopend.
Hierdoor is het ook voor klanten die verder van de markt zitten mogelijk hun winkel op tijd in orde te hebben en voor de files weer in hun winkel te zijn.
Ook is de toekomstvisie besproken van de Groothandelsmarkt met betrekking tot de komst van een nieuwe eigenaar en welke vernieuwingen er zijn om de markt nog klantvriendelijker te maken. "Kortom een nieuwe start met nieuwe frisse jonge mensen met een toekomstvisie," aldus Gert van der Bent.

Meer informatie:
Vereniging Groothandel in Groenten Fruit
Gert van der Bent
M: 0031-652498531
E: Gert@mooijquality.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.