LC Packaging neemt activiteiten Apaches over

Per 27 oktober 2015 jl. heeft LC Packaging Belgium NV de handelsactiviteiten van Apaches bvba in faling overgenomen. De activa, met uitzondering van eventuele schulden, zijn overgenomen van de curator van het faillissement. Deze overname versterkt de portfolio van het in 1923 opgerichte verpakkingsbedrijf LC Packaging.Krachtige portfolio
De huidige marktpositie, bewezen staat van dienst en jarenlange ervaring in combinatie met de overname van de activiteiten van Apaches, zorgt dat LC Packaging Belgium in de wereld van kartonnen verpakkingen nóg beter kan voorzien in de verpakkingsbehoeften en vraag naar verpakkingen op maat, POS en kartonnen en permanente displays.

Betrouwbare partner

LC Packaging produceert eersteklas kartonnen verpakkingen in eigen fabrieken in België en Hongarije. Daarnaast werkt zij met verschillende gerenommeerde productiepartners in andere Europese landen.

Verandering contactgegevens
Apaches is vanaf heden niet meer te bereiken via de oude contactgegevens.
Vragen over of interesse in onze producten? Neemt u dan gerust contact met Kelly Bleeckx, via: +32 (0) 15 56 01 20 of kbleeckx@lcpackaging.com.
Meer informatie vindt u op www.lcpackaging.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.