Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

McDonald's haalt Salad Bar naar Nederland

Klanten van McDonald's krijgen snel meer te kiezen. De hamburgerketen start met een proef waarbij mensen zelf hun eigen burger kunnen samenstellen. Ook haalt het bedrijf dit jaar bekende internationale concepten als de McCafé en de Salad Bar naar Nederland.

McDonald's Nederland kreeg deze zomer een nieuwe topman: Manu Steijaert. Onder zijn leiding kiest het bedrijf ervoor om het vernieuwen van zijn restaurants te versnellen. De Salad Bar en McCafé zijn komende maanden terug te vinden in vier restaurants. "We gaan deze strategie van uitproberen, luisteren en aanscherpen consequent hanteren'', aldus de nieuwe hoogste baas van McDonald's Nederland. "Als iets niet werkt, stoppen we er tijdig mee. Als iets een succes is, rollen we het zo snel mogelijk uit naar al onze restaurants." aldus Manu.

Keuzemogelijkheid
Steijaert was afgelopen jaren bestuurder bij McDonald's in Frankrijk. Daar werkte hij al mee aan het opzetten van de Salad Bar in dat land. Gasten kunnen er zelf een salade uitdenken en die wordt dan vers voor hun ogen door het personeel bereid.

Het sterker inzetten op keuzemogelijkheden en beleving van de klant betekent wel dat andere vormen van innovatie bij McDonald's wat minder aandacht krijgen. Eerder dit jaar kondigde de keten nog een test aan met het mobiel bestellen en betalen van eten. Die schuift McDonald's voorlopig even op de lange baan.

Bron: Nu.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.