CMA CGM geeft boost aan Marokkaanse AGF-export

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag, zal de Franse rederij CMA CGM, haar diensten vanuit Marokko naar Rusland, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika verder uitbreiden.

Hiermee zal de Marokkaanse exportsector een nieuwe impuls krijgen. Verse producten zoals citrus en groenten, met name tomaten en paprika's, zullen zo 's werelds belangrijkste afzetgebieden kunnen bereiken.

De rederij beschikt al over rechtstreekse verbindingen tussen Marokko en Frankrijk, Spanje, België en Nederland. Op 27 oktober zal één van de nieuwe diensten in gebruik genomen worden vanuit Agadir naar Rotterdam, vervolgens naar Antwerpen, Le Havre. Rouen, Tanger, Casablanca, Rotterdam, Agadir.

De rederij, die al sinds 2002 zijn kantoor in Marokko heeft gevestigd, heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de groei van de Marokkaanse AGF-export. Dit is erg belangrijk voor Marokko omdat agrarische inkomsten 16.5% van het bruto nationaal product van het land bedragen. Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.