'Griezelig' fruit voor Halloween

Op het traditionele pompoenen uithollen na lijken het Halloweenfeest en verse AGF niet echt samen te gaan. Het bedrijf Melissa's Produce wil hier met haar Freaky Fruits campagne, met in de hoofdrol 'griezelige' tropische vruchten, verandering in gaan brengen.

"Vorig jaar zijn we begonnen met de campagne om eens wat anders aan te bieden dan de welbekende pompoenen en kalebassen," legt Robert Schueller van Melissa's Produce uit. "Al deze tropische fruitsoorten zijn in deze tijd van het jaar goed verkrijgbaar en ze zien er bovendien bijzonder uit." Buiten hun assortiment pompoenen heeft Melissa's voor haar Freaky Fruits campagne 20 overige fruitsoorten geselecteerd. 

"Veel retailers die hun winkel in Halloweensfeer willen brengen, kunnen daar nu ook dit tropisch fruit voor gebruiken. We hebben meegeholpen met het aankleden van de versafdelingen van deelnemende winkeliers," vertelt Schueller. De campagne omvat ook receptenboekjes waarin uitgelegd wordt hoe exoten zoals dragonfruit, ramboetan of citrus tot originele Halloween versieringen kunnen worden verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn ook op de website terug te vinden.

"Deze campagne, waar veel retailers aan deelnemen, biedt een uitstekende gelegenheid om de consument kennis te laten maken met deze onbekende exotische fruitsoorten," aldus Schueller.Voor meer informatie:
Robert Schueller
Melissa's Produce
+1 800 588 1281

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.