OTC Canada opent kantoor in Woodbridge (Toronto)

Zuid-Afrikaans bio-steenfruitseizoen van start

OTC-Canada, het recent opgerichte dochterbedrijf van OTC-Holland, opent officieel haar deuren met de start van het Zuid-Afrikaans biologisch steenfruit seizoen. De eerste luchtvrachtzendingen perziken en nectarines zijn van zeer goede kwaliteit. Vaste leverancier Pro Plum Orchards is de enige teler in Zuid-Afrika die biologisch steenfruit teelt. Vanwege het gunstige groeiseizoen en de goede bodemgesteldheid verwacht Pro Plum Orchards een goed steenfruit seizoen. Om de continuïteit te waarborgen is inmiddels al het steenfruit onder hagelnetten geplaatst.


 
Pro Plum Orchards
Pro Plum Orchards, een familiebedrijf met 65 hectare aan biologisch steenfruit teeltgebied, is gevestigd in de Limpopo Highlands. Na het oogsten worden de producten opgeslagen in een volledig geconditioneerd pakhuis en met behulp van gekoeld transport naar O.R. Tambo International Airport in Johannesburg vervoerd. Van daaruit wordt de gekoelde expeditie naar Canada gevlogen.
 
Compleet assortiment
Het assortiment bestaat naast perziken en nectarines uit nectarcots, abrikozen, gele en rode pruimen. Begin december verwacht OTC-Holland het Zuid-Afrikaanse steenfruit seizoen ook te kunnen starten in Europa. De producten worden verpakt in het speciaal voor OTC-Canada ontworpen paarse huislabel MmmBio.
 
Ambitie OTC-Canada
Het onlangs geopende kantoor in Woodbridge in Toronto heeft als streven om de Noord-Amerikaanse markt te voorzien van smaakvolle verse biologische producten met een geborgde biologische integriteit. Belangrijke producten zijn steenfruit, citrus en druiven uit Zuid-Afrika, evenals een reeks andere biologische producten uit Latijns-Amerika en Europa.
 
Voor meer informatie:
Fred Kloen 
OTC Canada
Tel: +31 (0)610 891 521 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.