Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Presentatie tijdens Nacht van Woerden

Kiremko en Packo introduceren nieuwe productpomp

Kiremko en Packo brengen samen een nieuwe productpomp op de markt, de VPCK. Deze doorontwikkeling van de bestaande VDKK gebouwd voor de groenten- en aardappelverwerkende industrie. Met een groter pomphuis en een aangepaste waaier met één schoep vermindert VPCK de kans op productbeschadiging en verbetert het de productiviteit van de productielijn.

Op basis van de praktijkervaring met de bestaande VDKK productpomp is de volledige geometrie van zowel waaier als pomphuis via CFD bestudeerd en opnieuw ontworpen met het oog op een zo groot mogelijke vrije doorgang in een zo breed mogelijk werkgebied.Packo en Kiremko ontwikkelden een testmethode waarbij zowel het aantal als de omvang van de beschadigingen op een objectieve manier beoordeeld en vergeleken zijn. De nieuwe VPCK pomp geeft veruit het beste resultaat in vergelijking met andere gerenommeerde productpompen. Het resultaat van maanden CFD studie en praktijktesten is een gamma van vier pomptypes in diverse maten.De pomp is uitgevoerd in roestvast staal, wat hem hygiënisch en duurzaam maakt. Toepassingen voor de VPCK productpompen zijn onder andere in proceslijnen in de frites-, koelvers- en aardappelvlokkenindustrie. De VPCK heeft dezelfde inbouwmaten als de VDKK pomp, waardoor deze makkelijk uitwisselbaar is.De VPCK wordt in oktober 2015 officieel geïntroduceerd en zal daarna voor de aardappelverwerkende industrie exclusief via Kiremko verkrijgbaar zijn.

Meer informatie:
Kiremko
Arjan Brouwer,
T: 0348-479400
E: ab@kiremko.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.