Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beschikbaar vanaf eind 2015

Voorproefje Microsoft Dynamics AX 7

Naar verwachting komt eind 2015 Microsoft Dynamics AX 7 uit. AX 7 is een ERP-oplossing die bedrijven overal en op elk apparaat realtime inzicht biedt. Microsoft heeft al informatie vrijgegeven over deze nieuwste versie. De eerste live preview zal tijdens Convergence, het grootste Microsoft Event in Europa, in december 2015 in Barcelona worden gepresenteerd.

Het is nog niet bekend wat precies de functionaliteiten gaan zijn in deze upgrade, maar de verwachtingen zijn groot. Vandaar een voorproefje op de belangrijkste aspecten die verwacht worden in AX 7.
  • Cloud-applicatie: AX 7 zal een cloudapplicatie zijn. Het wordt gemakkelijker wereldwijd gebruik te maken van Dynamics op meerdere apparaten.
  • Mobiele toegang: Deze versie zal beschikbaar zijn op verschillende mobiele apparaten, zoals vrijwel elke moderne smartphone of tablet. Alle activiteiten en bedrijfsgegevens moeten op elk moment en vanaf elke locatie beschikbaar zijn.
  • Web-based client: AX 7 zal toegankelijk zijn via een web-based client in plaats van via een Windows desktop-client. Hierdoor is het niet langer nodig specifieke applicaties op elk systeem of apparaat te installeren, omdat iedere bevoegde gebruiker toegang kan krijgen tot de Dynamics-database door middel van een standaard webbrowser. 
  • Lifecycle Services Management: De verwachting is dat Microsoft de reeds ingevoerde Lifecycle Services verder gaat uitbouwen, zodat de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de implementatie van Dynamics wordt verbeterd.
  • HTML5-gebruikerservaring: Dynamics AX 7 gebruikt als interface HTML5. Zodanig ontworpen dat deze eenvoudig en intu├»tief te gebruiken is.
  • Software updates: Onderdeel van AX 7 zal zijn, het steeds gedeeltelijk updaten van de software in plaats van releases in versies, wat het eenvoudiger maakt up to date te blijven.
  • Flexibelere licentieregeling op basis van abonnementen: Dit houdt in dat bedrijven zoveel abonnementen als nodig voor gebruik van Dynamics kunnen aanschaffen, maar ze deze ook weer kunnen opzeggen.

Meer informatie:
Schouw Informatisering
T: 076-504 25 20
E: info@schouw.org
www.schouw.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.