Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Landbouwsamenwerking Rusland en Frankrijk

Minister Arkady Dvorkovich van Rusland en de Franse minister van landbouw, Stephane Le Fol, bespraken de samenwerking tussen beide landen op het gebied van landbouw en de agro-industriële sector.

Dvorkovich merkte op dat dat er nog altijd genoeg werk te verrichten is op dit gebied, meldt ADVIS.ru. "In Rusland is er veel landbouwgrond. Wij zijn bereid om bij te dragen aan de wereldwijde voedselvoorziening en willen samenwerken met buitenlandse partners," verklaarde hij. Arkady Dvorkovich geeft aan dat er al voorbeelden zijn van een vruchtbare samenwerking tussen Russische en Franse bedrijven. "Wij zijn bereid de samenwerking te versterken en eventuele problemen op dit gebied op te lossen." De Russische minister stelt verder dat een van de prioriteiten is om vakmensen op te leiden op het gebied van landbouw. De Franse minister van landbouw stelt dat aan Franse zijde men ook bereid is om de bilaterale samenwerking te versterken met inbegrip van onderwijsprojecten.

Bron: k-vedomosti.ru


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.