Breder assortiment McCain

McCain introduceert Baby Baked Potatoes voor de magnetron en de eerste Sweet Potato Froes in het Verenigd Koninkrijk. McCain bereikt bijna 60% van de Britse consumenten. De meeste huishoudens bestaande ​​uit een één of twee personen. Daarom introduceerde McCain eerder producten zoals McCain Spicy Peri Peri Fries en McCain Steakhouse Fries om een ​​breder assortiment in de categorie van diepgevroren aardappelproducten aan te bieden.

Mark Hodge, McCain's marketing directeur: "Consumer insights vertelt ons dat één en twee persoonshuishoudens zich door restaurants laten inspireren als zij thuis koken. Deze NPD wil de aankoop van diepgevroren aardappelproducten stimuleren door een divers aanbod dat verwijst naar de nieuwste trends, voorzien van interessante smaken, kruiden en gesneden types.

McCain Sweet Potato Froes zijn ontwikkeld naar aanleiding van de aanzienlijke consumentenvraag. "Zoete aardappelen hebben over het algemeen een snelle groei in populariteit doorgemaakt," aldus Hodge. McCain Baby Baked Potatoes hoeven slechts drie minuten in de magnetron en zijn gekruid met zout en zwarte peper, dus gemakkelijk te maken.

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.