ZON en Go for Gold Academy sluiten samenwerkingsovereenkomst

Gisteren hebben Michiel van Ginkel van ZON Holding en Guido Görtzen en Toon Gerbrands, resp. oprichter en vicevoorzitter van de Go for Gold Academy, een overeenkomst getekend. Hierin is vastgelegd dat ZON het komende jaar de Go for Gold Academy gaat ondersteunen en waarbij beide partijen gaan samenwerken om kinderen te stimuleren tot een gezonde levensstijl.

De Go for Gold Academy is een initiatief van voormalig volleybalinternational en Gouden Olympiër in 1996, Guido Görtzen, met als doel om kinderen meer aan het bewegen en sporten te krijgen en hun talent te laten ontdekken en dat verder te ontwikkelen. Toon Gerbrands, succesvol volleybalcoach en tegenwoordig algemeen directeur bij voetbalclub PSV, ondersteunt het initiatief van zijn voormalige speler.

'ZON ondersteunt dit initiatief en ziet vele raakvlakken en kansen om gezamenlijk een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde voedings- en levensstijl van jonge mensen. Toen ik met Guido Görtzen in gesprek raakte kwamen we er snel achter dat er veel raakvlakken zijn', aldus Algemeen directeur Michiel van Ginkel.Clinics
De Go for Gold Academy organiseert en initieert activiteiten in Zuid-Oost Nederland die een bijdrage leveren aan sport stimulering, breedtesport, talentontwikkeling en topsport. Het gaat hierbij niet alleen om volleybal, de activiteiten zijn breder gedefinieerd. De Go for Gold Academy werkt hiertoe samen met scholengemeenschap IVO in Deurne om kinderen van klas 1 en 2 te testen op sportaanleg, samen met sportbonden en nationale sportorganisaties zoals NOC*NSF.
In dit kader verzorgt de Academy onder meer clinics, lezingen en trainingen op locatie.

Michiel van Ginkel: 'Guido Görtzen is het voorbeeld van een winnaar en tevens iemand die zijn kennis en ervaring inzet voor een goede zaak. Wij willen Guido en zijn Academy graag verbinden met onze organisatie. Zo zal hij een bijdrage leveren tijdens ons telers-opleidingsprogramma dat deze maand bij ZON van start gaat. Guido zal een avond verzorgen met als onderwerp de overeenkomsten tussen topsport en bedrijfsleven, gebaseerd ook op zijn ervaringen als volleybalinternational en professioneel topsporter'.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.