joint venture met Oceanica

Milestone Costa Rica van start

Tholen - Per 1 oktober is expediteur Milestone Fresh Logistics een joint venture gestart met Oceanica, de grootste freight forwarder van Costa Rica. Het bedrijf draagt de naam Milestone Costa Rica en zal als op zichzelf staand bedrijf opereren. "Met deze nieuwe vestiging hopen we onze bestaande klanten een betere service te bieden en nieuwe klanten meer toegevoegde waarde", vertelt Omar Moghrani."Wij zijn ons er steeds meer van bewust dat als wij onze positie willen versterken in de versstromen uit Costa Rica, wij de werkzaamheden in eigen beheer moeten hebben. In de logistiek draait het om anticiperen op gebeurtenissen, want niets is zo veranderlijk als logistiek. Met een eigen vestiging in Costa Rica zitten we dicht bij de bron qua informatie en kunnen onze mensen met dezelfde inslag en motivatie voor de extra mile gaan, zoals we vanuit Nederland opereren", vervolgt Omar.

Milestone is bewust deze maand met haar Costa Ricaanse vestiging gestart om de zaken goed op de rit te krijgen voor het hoogseizoen van de meloenen en mango's later losbarst. "Verder gaat de zeevracht van de ananassen, planten en decoratiegroen vanuit Costa Rica jaarrond door. We verwachten hiermee de nodige schaalvoordelen te bieden aan de Nederlandse importeurs. Onze kerntaak is om de bestaande versladingen op een goede en veilige manier te waarborgen en wellicht kunnen we als we dat op de rit hebben ons focussen op verladingen naar bijvoorbeeld Noord-Amerika, maar dat is nu nog toekomstmuziek", besluit Omar.

Voor meer informatie:
Milestone Fresh
Tel.: +31 (0)10 2580900
Fax: +31 (0)10 2022682
fresh@milestonefresh.nl
www.milestonefresh.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.