Hoogvliet gaat bezorgen in Amsterdam

Eind oktober start supermarkt Hoogvliet in samenwerking met PostNL met thuisbezorging van boodschappen in de Amsterdamse wijken IJburg, Watergraafsmeer en de Rivierenbuurt. Dit meldt Emerce. Vanaf 29 oktober kunnen door inwoners boodschappen worden besteld in de Hoogvliet websuper. Het is voor het eerst dat Hoogvliet buiten haar winkelgebied bezorgt.

Hoogvliet, al bijna 50 jaar actief als supermarkt, zette twee jaar geleden de eerste grote stap richting e-commerce met de opening van de Hoogvliet websuper in combinatie met afhaalpunten in de supermarkten. Het is nu voor het eerst dat Hoogvliet ook gaat bezorgen buiten haar eigen winkelgebied. Hoogvliet heeft winkels in Aalsmeer en Hoofddorp, maar niet in Amsterdam. "We hebben de wijken geselecteerd op basis van bevolkingssamenstelling, die per gebied sterk verschilt," zegt e-commerce manager Bas van der Krogt tegen Emerce. "We zien het als een experiment. Als het goed loopt, zullen we het bezorggebied zeker uitbreiden, maar daarvoor is geen termijn gesteld."

Klik hier voor het volledige artikel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.