Elbe-Obst presenteert 'Rockit' op Anuga 2015

"Convenience wordt steeds belangrijker, ook voor ons", zegt Frank Döscher, directeur van de Duitse 'Elbe-Obst Vertriebsgesellschaft'. "Daarom maken we graag van de gelegenheid gebruik om ons ook dit jaar weer op de Anuga te presenteren." De handelsonderneming uit het Alte Land is sinds 1995 standaard op de internationale beurs in Keulen vertegenwoordigd. "De meerwaarde die Anuga ons biedt, is dat we ons hier aan een ander publiek kunnen presenteren dan op andere beurzen."


Directeur Frank Döscher op de Anuga 2015

'Rockit' heet het product dat Frank Döscher op de Anuga 2015 presenteert. "Rockit is ons nieuwste product", aldus de zakenman. "Het richt zich op de snelle consument en de convenience-sector. Rockit laat zich bijvoorbeeld goed in zogenaamde 'To-Go'-winkels van diverse supermarktketens of in tankstations verkopen."De mini-appelen in de plastic koker smaken sappig en zoet. "Met dit product zijn we niet aan een seizoen gebonden", zegt Frank. Elbe-Obst heeft voor het nieuwe product 50.000 bomen geplant. De eerste oogst van deze bomen wordt in seizoen 2015/16 verwacht, aldus de directeur.

Appelchips
Knapperig en in een hoogwaardige verpakking worden ook de gezonde appelchips van Elbe-Obst op de Anuga gepresenteerd. "Uit enquêtes gehouden onder consumenten is gebleken dat zij onze chips liever met schil eten. Daarom verwerken wij onze appelen tegenwoordig direct met schil", zegt Frank. "Onder de schil zitten nu eenmaal ook veel vitamines."Appelpuree
Een ander product van Elbe-Obst is de fijn gepureerde appelpuree. Dit product is door middel van pasteurisatie houdbaar gemaakt en wordt door Elbe-Obst verkocht in verpakkingen van 250 of 1.000 liter.


Frank Döscher
Elbe-Obst Vertriebsgesellschaft mbH
Bassenflether Chaussee 4b, 21723 Hollern Twielenfleth
Tel. +49 (0)4141 9531 854
fdoescher@elbe-obst.de
www.elbe-obst.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.