Gullino

Italië: veel concurrentie van Griekse kiwi's

De resultaten van het vroege seizoen zijn goed voor kiwiteler Gullino, uit Piëmont. De prijzen zijn de afgelopen weken iets gedaald, maar de kwaliteit en houdbaarheid zijn uitstekend. "De Hayward-volumes zijn dit jaar waarschijnlijk groter dan de afgelopen twee seizoenen, de prijzen ietsje lager," zegt salesmanager Armando Peirone.
Gullino kan dit seizoen concurrentie verwachten vanuit Griekenland, een opkomend kiwiproducent. "Tijdens het vroege seizoen hebben we nog weinig van Griekenland gehoord. Maar vanaf november, als het Griekse Hayward-seizoen begint, verwachten we een toegenomen concurrentie op een flink aantal markten, vooral die waar de vraag sterk reageert op de prijs."Gullino neemt dit jaar voor het eerste deel aan Fruit Attraction in Madrid. "We staan hier in samenwerking met ICE-Agenzia en willen de Italiaanse sector promoten, vooral in het buitenland," zegt Armando. "De Spaanse markt is erg belangrijk voor ons en Fruit Attraction is de uitgelezen gelegenheid om onszelf te laten zien." Voor meer informatie: 

GULLINO Import/Export
SS. 589 Laghi di Avigliana 8/a
12037 Saluzzo (CN)
Tel.: (+39) 0175 478211
Fax: (+39) 0175 478280
Email: info@gullino.it
Web: www.gullino.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.