Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Growtainer in New York

CEA adviseurs kondigen aan dat de tweede versie van de Growtainer bijna klaar is en volgende maand in New York wordt afgeleverd. Growtainer is een state of the art volledig uitgeruste indoorkwekerij, gevestigd in een zeecontainer. Het is modulair, stapelbaar en mobiel. Deze Growtainer is het resultaat van jaren van onderzoek en prototyping. Hiermee is het nu mogelijk om bijna alles overal te telen. 


 
De growtainer is uitgerust met de beweegbare Growrack. Dit is een verticaal teeltsysteem, compleet met LED-verlichting, klimaatbeheersing en irrigatie. De Growtainer heeft een eenvoudige bediening. Het is echt plug and play. Deze module heeft een aparte ingang om te voorkomen dat de buitenlucht het klimaat beïnvloedt tijdens de wintermaanden in New York.
 
Glenn Behrman, voorzitter van CEA adviseurs: "Ik ben erg blij dat de Growtainer in New York wordt geplaatst. 45 jaar geleden begon ik er mijn tuinbouwcarrière. Ik vind het spannend om lokale versproducten te kunnen bieden aan de inwoners van New York City. Het is mijn manier om iets terug te geven.

Voor meer informatie:
CEA Advisors

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.