Uitnodiging Groenteman met Ster

Ga de uitdaging aan met jezelf! Bouw met je medewerkers aan een sterwaardige speciaalzaak. Ontvang handvatten voor verbeteringen door nauwkeurige beoordelingen en professionele begeleiding. Ga voor 1, 2 of 3 sterren en maak het verschil ten opzichte van de concurrentie.

Wie

Alle groenten- en speciaalzaken van Nederland, die klaar willen zijn voor een gezonde toekomst kunnen zich inschrijven voor Groenteman met Ster.

Waarom

Het geeft jou als ondernemer met je gehele bedrijf naast de kans op sterren nog meer inzicht en direct toepasbare tips om de bedrijfsvoering verder te verbeteren.

Wanneer
De 'wedstrijd' loopt van begin 2016 tot en met september 2016, waarbij de feestelijke uitreiking van de Sterren op de AGF Detail in Houten zullen plaatsvinden.

Investering
Deelname aan Groenteman met Ster vraagt een investering. Dit is de tijd die je er als bedrijf in moet steken en een financiële bijdrage van 1248 euro (excl. BTW). Leden van ADN krijgen hier een korting op van 250 euro en betalen dus slechts 998 euro (excl. BTW). Bij een serieuze aanpak binnen je bedrijf van deze 'wedstrijd' verdien je de investering dubbel en dwars terug!

Wat
Er is op dinsdagavond 3 november aanstaande een landelijke voorlichtingsbijeenkomst vanaf 19.00 uur bij SVO in Houten. Het adres is Sleepboot 2, 3991 CN te Houten. Hier zullen we precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Praktijkvoorbeelden zullen worden gedeeld door deelnemers uit de bakkers- en slagersbranche.

Aanmelden voor Groenteman met Ster
Tijdens de beurs zijn interesseformulieren uitgedeeld voor het aanmelden voor de voorlichtingsavond. Je kunt dit formulier invullen en aan ons faxen (faxnr. 070 - 351 21 99) of stuur een mailtje met je bedrijfsgegevens aan info@agfdetailhandel.nl dan ontvang je een definitieve uitnodiging voor deze avond.

Ben je verhinderd op deze avond. Geen nood, direct aanmelden kan natuurlijk ook. De informatie zal dan later via de website gecommuniceerd worden. Wel belangrijk om dat aan ons door te geven, want wij willen graag weten op hoeveel aanmeldingen wij kunnen rekenen. Stuur dan ook even een mailtje met je bedrijfsgegevens aan info@agfdetailhandel.nl

Neem alvast een kijkje op de websites van Bakker- en Slager met Ster. Dit geeft een goede indruk: www.bakkermetster.nl en www.slagermetster.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.