Qleaniq breidt assortiment uit met schoonmaakmiddelen

Qleaniq breidt uit: naast diverse hygiëneartikelen biedt het merk vanaf nu ook een compleet assortiment reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Qleaniq ondersteunt bedrijven bij het implementeren van slimme hygiëne concepten, zowel gericht op bedrijfshygiëne als op voedselveiligheid. Alles draait hierbij om de juiste combinatie van hoogwaardige producten, advies en service. Met Qleaniq wordt elke ruimte schoon.

Nieuw in het assortiment zijn de reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen voor het reinigen van interieur, vloer, sanitair en keuken. Voor elke schoonmaakklus, klein of groot, heeft Qleaniq een passende oplossing. Van compacte kant-en-klaar sprayreinigers tot een compleet vlakmopsysteem. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op datgene wat bedrijven echt nodig hebben. Niets meer en niets minder. Bedrijven vinden daarom altijd eenvoudig de juiste producten voor elke schoonmaakklus.

Pasklaar totaalconcept

Hetzelfde geldt voor de hygiëneartikelen. Het aanbod varieert van handdoekjes en toiletpapier tot handzeep en desinfectie. Inclusief bijpassende dispensers. Qleaniq biedt een pasklaar totaalconcept op het gebied van professionele hygiëne en schoonmaak. Het advies van Qleaniq is onder meer gericht op waterbesparende maatregelen, maar ook op een sfeervolle inrichting van de ruimte, waarbij alles draait om beleving en een positieve indruk.

De hygiene specialist
Qleaniq is een merk van Pacombi Group, een toonaangevende, internationale speler op het gebied van verpakkingen, disposables en verbruiksartikelen. Binnen de groep werken verschillende bedrijven samen, met elk hun eigen specialisme. Deze samenwerking resulteert in marktconforme prijzen, een zeer hoge leverbetrouwbaarheid en een compleet productaanbod. Maar vooral ook in de meest innovatieve productconcepten, waarvan Qleaniq een voorbeeld is.

Showroom
Om bedrijven een goed beeld te geven van de mogelijkheden van Qleaniq is er een speciale showroom ingericht. Bedrijven ervaren hier het gebruiksgemak van de Qleaniq artikelen en de mogelijkheden van optimale presentatie en inrichting van functionele werkruimtes. Kijk voor meer informatie op www.qleaniq.nl.
 
Paardekooper
Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa, met meer dan 35.000 producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt. Paardekooper is onderdeel van Pacombi Group. Hiertoe behoren de bedrijven Van der Windt Verpakking BV (Honselersdijk), Olsthoorn Verpakkingen (Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer), Van der Windt Packaging NV (België), Van der Windt Packaging Ltd (UK) en Van der Windt Packaging Ltd (Ierland), Paardekooper Verpakkingen B.V. (Oud-Beijerland), Depa Disposables B.V. (Beuningen), Halma Packaging B.V. (Beuningen), Halma Packaging Ltd (UK), Halma Packaging Ltd (Hong Kong) en TVD Europe BV (Beuningen).

Meer informatie:
Qleaniq
Patrick Zevenbergen,
T: 088-2222 382
E: pzevenbergen@paardekooper.nl


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.