Albert Heijn gaat klanten (online) adviseren over voeding

Albert Heijn gaat voedingsadvies geven aan zijn klanten. Dit is het resultaat van een samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en Stichting 'Ik kies bewust'. Vanaf deze week geven drie voedingscoaches online voedingsadvies via de nieuwe AH Community die vorige week live is gegaan. Zij beantwoorden vragen van klanten over welke verse seizoensgroenten en fruit helpen bij een gezonde levensstijl. Ook op de winkelvloer gaan diëtisten als voedingscoach klanten helpen. Vanaf zaterdag 24 oktober zijn zij vier weken lang, elke zaterdag aanwezig in 200 winkels van Albert Heijn.

Gezonde voeding
Nu de dagen korter worden en de bekende R weer in de maand is, hebben mensen nog meer behoefte aan vitaminen en bouwstenen voor een goede weerstand. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. De voedingscoaches adviseren klanten van Albert Heijn graag over de beste verse en gezonde producten. Er is extra aandacht voor verse seizoensgroenten en fruit, zoals boerenkoolvarianten, pompoen, pastinaak, spruiten, citrusfruit en sappen. De voedingscoaches leggen uit wat de verschillende winterse groenten en fruit voor je doen en beantwoorden graag alle vragen over gezonde voedingskeuzes.

Zeven dagen per week online
Het online gezondheidsadvies wordt gegeven van week 42 tot en met week 45 op de AH Community. De voedingscoaches Yvon, Esther en Anita zijn alle drie diëtisten en richten zich op toegankelijke en makkelijk toepasbare tips om je goed en vitaal te voelen door verantwoord eten. Zij zijn alle dagen* van de week aanwezig om vragen van leden van de Community te beantwoorden. In het volgende filmpje stellen Yvon, Esther en Anita zich voor.AH Community

Het online gezondheidsadvies wordt gegeven op de deze week geïntroduceerde AH Community, waar klanten inspiratie en advies kunnen krijgen van onder andere chefs, telers en experts, zoals de online voedingscoaches. Ook gaat Albert Heijn hier de dialoog aan met klanten over wat zij belangrijk vinden en ontvangen graag eerlijke feedback en een frisse blik, zodat gewerkt kan worden aan het verbeteren van producten of services. Mensen kunnen lid worden van de AH Community via www.ah.nl/community

*maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 12.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur

vrijdag en zaterdag: 11.00 tot 13.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur

Bron: Albert Heijn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.