H.Z. Transport neemt De Greef Transport & Expeditie over

Logistiek dienstverlener H.Z. Transport is al jaren actief op de Centraal en Zuid-Europese markt. Ze zal ter uitbreiding van haar activiteiten met ingang van 1 november 2015 de Nederlandse vestiging De Greef Transport & Expeditie te Veenendaal en de bijbehorende Roemeense vestiging Ro-Holland Trans SRL in Medias overnemen. Met deze overname wil H.Z.Transport haar diensten in Centraal Europa verder uitbreiden en haar kansen benutten om door te groeien.

Het familiebedrijf H.Z. Transport is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten en werd opgericht in 1983. Gedurende de afgelopen 32 jaar is de onderneming uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener en is gespecialiseerd in het transport van Sierteelt, AGF, Foodproducten en Cruisebevoorrading

H.Z. Transport B.V. is de laatste jaren fors gegroeid door diverse overnames en heeft reeds eigen vestigingen in Polen, Oostenrijk en Engeland, een vloot van meer dan 300 trekkende eenheden en 420 medewerkers, die dagelijks de logistiek verzorgen van en naar de Benelux, Groot Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en geheel Centraal Europa.

De overname van de De Greef met zijn Roemeense vestiging is een strategische keuze, omdat de Balkan landen nog in het dienstenpakket naar Centraal Europa ontbraken. De vestiging van de Greef in Nederland zal per bovengenoemde datum worden geïntegreerd in H.Z. Transport in De Lier. De Roemeense vestiging zal in de huidige vorm worden voortgezet om zo de continuïteit en de service voor alle klanten te blijven waarborgen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.