13.000 m2

CARGOBOSS en van daalen Transport kopen grond buurman

De directie van CARGOBOSS en van daalen transport heeft overeenstemming bereikt met Adri van Dongen over de aankoop van het naastgelegen terrein met opstallen. Het aangekochte terrein is 13.000 m2 groot, bevat kantoorruimtes, een modern koelhuis met 11 dockshelters en een wasstraat met garage. VDC Logistics en IFFE zullen huurder blijven van het koelhuis, de dockshelters, het kantoor en een gedeelte van het terrein.

"Wij werken nog aan een plan waarbij gedacht wordt aan extra loodsruimte (inclusief dockshelters) en parkeerruimte voor vracht – en personenauto's", vertellen directeuren Gerard van den Bos en Aris van Daalen. "Onze bedrijven zijn in de afgelopen jaren gestaag gegroeid en de huidige locatie is te klein geworden om alle activiteiten op een goede manier te ontplooien en de gewenste kwaliteit en service te kunnen leveren aan onze klanten."

CARGOBOSS en van daalen transport zijn sinds kort AEO-gecertificeerd en maakten al in december 2014 de overstap naar IFS Logistics.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.