Jazz-areaal in Europa 1000 hectare in 2016

Europees Jazz-seizoen weer van start

Het Nieuw-Zeelandse Jazz seizoen werd eind september succesvol afgesloten. Na een kleine pauze van twee weken start deze week het Europese Jazz seizoen. De eerste verladingen uit Zuid-Frankrijk en Zuid-Tirol komen eerstdaags op de markt. De weersomstandigheden zijn dit jaar zeer goed geweest en het belooft dan ook een kwalitatief goed jaar te worden. "De kleuring is uitzonderlijk mooi alsook de kenmerkende knapperigheid en bijzondere smaak van Jazz zijn wederom gegarandeerd", aldus een woordvoerder van Enzafruit.Het totale Jazz areaal in Europa zal in 2016 magische grens van 1.000 hectare bereiken. De variëteit scoort niet enkel goed in Europa maar is ook in het Midden-Oosten, Amerika, Azië en Australië een groeiend succes.

Verder wordt de Jazz appel op marketing vlak ondersteund door talrijke tastings, die georganiseerd worden bij groenten- en fruitspeciaalzaken, supermarkten en bij marktkramen. Op online gebied zullen er nog tal van wedstrijden georganiseerd worden op de Facebookpagina's van Jazz appel. Zo zijn er heel wat prijzen te winnen op zowel de Belgische als op de Duitse Facebookpagina van Jazz appel. Nauwlettend beide pagina's in het oog houden is de boodschap!

Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
BTW BE 425 134 568
www.enzafruit.be
info@enzafruit.be
www.jazzapple.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.