Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Citrosol met know-how container op Fruit Attraction

Op Fruit Attraction 2015 zal een stand van het bedrijf Citrosol aanwezig zijn. Citrosol heeft hier de zogeheten Know-How container staan, die dienst doet als een kleine tentoonstelling en klaslokaal. Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over hoe citrus in goede conditie naar afgelegen bestemmingen als Afrika, Amerika, Azië en Oceanië wordt vervoerd. Alle onderdelen van het proces, van de oogst van citrus tot levering bij de eindconsument, zullen belicht worden.

Volgens Benito Orihuel van Citrosol is het plan van de Know-How container dat deze alle vragen beantwoordt over zijn producten en dat de container getransformeerd kan worden tot een originele expositieruimte op het eigen hoofdkwartier in Potríes, maar ook naar conventies en evenementen verplaatst kan worden.

De container is onderverdeeld in zes secties met display panels: Oogst, Drench-behandeling, Waxbehandeling, Voorkoeling, Hygiëne en Vervoer. Verscheidene gereedschappen en meetinstrumenten zullen getoond worden, net als informatie in beeld en grafieken. De productcatalogus laat oplossingen zien op het gebied van na-oogsttechnologie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.