Scelta Mushrooms introduceert Popeye spinazie snacks op Anuga

Ook dit jaar is Scelta Mushrooms weer aanwezig op de Anuga (stand 4.2 A029 / B028) om haar nieuwste innovaties aan de wereld te tonen. Voor deze editie heeft het een speciale productintroductie in petto. Want wie kent Popeye nu niet? Het is een van de meest iconische karakters aller tijden, bekend om het krijgen van bovennatuurlijke krachten na het eten van spinazie.

Op de Anuga zal Scelta Mushrooms een speciale Popeye editie van haar prijswinnende Snex groentesnacks onthullen. Deze snacks met knapperige bite zijn gemaakt van de beste spinazie en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Het herkenbare Popeye beeld staat op de verpakking en zal zowel jong als oud aantrekken.

Scelta Mushrooms verwerkt champignons en groente tot een breed assortiment producten, van vers ingevroren en lang houdbare champignons tot gezondere groentesnacks en natuurlijke smaakversterkers. Deze vinden hun weg naar pizza's, soepen, sauzen, kant-en-klaarmaaltijden en andere producten en zijn verkrijgbaar in diverse internationale supermarkten. Miljarden van hun producten worden gebruikt door de voedingsmiddelenindustrie, food service en retail in meer dan 50 landen wereldwijd. Samen met partners blijft het daarnaast zoeken naar nieuwe sectoren waarin de champignon ingezet kan worden, duurzame mogelijkheden en gezonde producten.

Kokkerelli workshops tijdens Anuga
Kokkerelli & Kids University for Cooking zal haar debuut maken op de Anuga. Elke dag van 11:00-13:00 uur en 14:00-16:00 uur zullen kinderen innovatieve, gezonde producten gaan ontwikkelen op stand 4.2 A029 / B028.

Bij Stichting Kids University for Cooking maken kinderen op een zelf ontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van voeding. Food = Fun! En dat is hard nodig. Want kinderen hebben steeds meer last van overgewicht en weten nauwelijks iets over het effect van voeding op de gezondheid of de herkomst ervan. Kids University for Cooking is vastbesloten om het verschil te gaan maken. Alles draait hierbij om beleving. Ge├»nspireerd door de kinderen zelf en in samenwerking met bedrijfsleven, wetenschap en onderwijs, ontwikkelt het spannende en leerzame programma's, die kinderen op een spannende en leuke manier bewust van hun eetgewoonten maken. Kinderen zullen eigen voedingsconcepten en menu's ontwikkelen, met de kans dat hun idee op het menu van een restaurant of in de supermarkt onder het Kokkerelli merk belandt. Op de Anuga zullen op verscheidene momenten kinderen deelnemen aan kookworkshops, waarbij ze innovatieve, gezonde producten voor, door en met kinderen zullen gaan ontwikkelen.

Meer informatie:
Scelta Mushrooms
Jeroen Dekkers
T: +31 (0)77 850 30 22
E: jeroendekkers@sceltamushrooms.com
www.sceltamushrooms.com / www.kokkerelli.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.