Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Long Yuanhong Fruits: Import Europese en export Chinese appelen

"We begonnen een paar jaar geleden met onze export naar Rusland. We zouden ongeveer 50 containers per jaar gaan exporteren, wat voor ons niet heel veel is. Omdat Europese producenten niet langer naar Rusland exporteren, zien we de export nu toenemen. Voor het komende seizoen heb ik een aantal bestellingen van nieuwe klanten ontvangen", vertelt Bonny Wang van Long Yuanhong Fruits.


De productie- en verpakkingsfaciliteit van Long Yuanhong Fruits. De appelen worden individueel verpakt om de schil te beschermen en houdbaarheid te verlengen.

Rechts: Bonny Wang van Long Yuanhong Fruits.


"In het verleden exporteerden we appelen naar Europa. Wegens de beperkte toegang tot verkoopkanalen was onze eigen exportvolumes niet groot. Onze appelen hebben hoge Brix-waardes en zijn knapperiger dan Europese appelen. Ik geloof dus dat ze succesvol zouden kunnen zijn op de Europese markt. We hebben ook gemerkt dat er in China vraag is naar Europese appelen, dus zijn we nu de mogelijkheden aan het ontdekken om te beginnen met import. Hiervoor zijn we op zoek naar Europese importeurs en exporteurs om mee samen te werken."

"Onze appelen worden geteeld in boomgaarden in de regio Jingning (provincie Gansu), in het noorden van China, waar het klimaat gunstig is voor de appelproductie. Onze belangrijkste appelrassen zijn Fuji, Qin Guan, Peng Yuanshuai, Hua Niu en Red Star. Dit seizoen liggen de groothandelsprijzen rond de 6 yuan (0,83 euro) per kg, 1 yuan meer dan vorig seizoen. De retailprijzen liggen dichter bij de 7 yuan per kg.""Onze appelen zijn populair in China dankzij de lange houdbaarheid en gladde schil, die we beschermen door onze appelen individueel te verpakken. We zijn begonnen met de export naar verschillende markten in het Midden-Oosten en exporteren momenteel ook naar India, Thailand en Singapore. Dit seizoen zullen we 300 containers meer dan vorig seizoen exporteren. Ons primaire exportras is de Hua Niu."Voor meer informatie:

Bonny Wang
Long Yuanhong Fruits Selling Co., Ltd.
Tel: +86 933 2524108
Mob: +86 17793319616
E-mail: 375610679@qq.com
Website: www.jngp.cn

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.