Grote spelers samen tijdens kiwiconferentie in Griekenland

Van 30 september tot 2 oktober organiseerde Zeus Kiwi de 34e editie van de 'internationale kiwi-organisatie' (IKO), de conferentie die voor het eerst plaatsvond in Griekenland. Manager Christina Manossis: "De conferentie is een belangrijk evenement voor de kiwisector, omdat alle belangrijke spelers zich er verzamelen om trends, statistieken, nieuwe markten etc. te bespreken. Op zo'n dag is er geen concurrentie tussen de bedrijven omwille van de kiwisector."
 

Ze liet weten dat er vertegenwoordigers uit acht landen waren: Nieuw-Zeeland, Chili, de Verenigde Staten, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en Griekenland. "IKO wordt elk jaar georganiseerd door de sector van een ander deelnemend land (vorig jaar was het in Chili, volgend jaar zal het evenement plaatsvinden in Spanje). Maar nu er geen commissie in Griekenland is, was het onze verantwoordelijkheid."

De belangrijkste reden dat de conferentie een grote aanwinst voor de sector is, is dat alle betrokkenen duidelijke rapporten en informatie vrijgeven over de huidige situatie, betreft de onderwerpen die iedereen beïnvloeden, zoals de PSA. "Daarover werden vorige week bevindingen en onderzoeken onthuld. We hebben geen geheimen voor elkaar. We begrijpen dat PSA een wereldwijd probleem is."
 

Naast aan het hoofdprogramma, konden de conferentiedeelnemers ook deelnemen aan toeristische activiteiten in Pieria, 's lands belangrijkste kiwiproductieregio. "We maakten ons een beetje zorgen over de organisatie van het evenement omdat we geen commissie hebben, maar iedereen was erg betrokken en de afgevaardigden waren blij met de planning en de hele organisatie."

Voor meer informatie:
Christina Manossis
Zeus Kiwi - Greece
Tel. +30 2351 053559
Fax. +30 2351 053901
Skype Christina.manossis
christinam@zeuskiwi.gr
www.zeuskiwi.gr
Author: Juan Zea Estellés / Yzza Ibrahim

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.