Alpentrans breidt haar aanbod uit met speciale service 'Fruit Logistics'

Per oktober 2015 zal het Alpentrans koellogistiekteam groter worden en zal Alpentrans haar aanbod uitbreiden met internationale groente- en fruittransporten (in de vorm van FTL- en LTL-transport).

Vanwege een groeiend gezondheidsbewustzijn is er vanuit de consument steeds vaker het hele jaar door vraag naar verse groenten en vers fruit. De handel reageert hierop met nog meer 'vers' in de schappen en neemt haar producten afhankelijk van het seizoen in heel Europa c.q. wereldwijd af.In het bijzonder de logistiek moet ervoor zorgen dat de kwetsbare en makkelijk bederfelijke levensmiddelen op het juiste moment op de juiste plaats en in uitstekende toestand beschikbaar gesteld worden Dit geldt des te meer wanneer de trend richting een grote verscheidenheid aan producten en kleinere verpakkingsgroottes gaat. Aanzienlijke schommelingen in het aanbod per seizoen bemoeilijken het bezorgingsproces bij groenten en fruit.

Voor een perfecte logistiekoplossing zijn dan ook professionals nodig die de situatie sturen met goede markt- en productkennis en jarenlange planningservaring. Door de versterking van het team wordt het prestatieaanbod van Alpentrans op het gebied van koellogistiek duidelijk verbeterd. Door middel van een uitgekiend platformsysteem in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk is voortaan niet alleen maar FTL-transport maar ook stukgoederentransport makkelijk te verwezenlijken.

De basis voor de speciale service 'Fruit Logistics' vormt echter nog steeds het moderne wagenpark van Alpentrans, die vanwege de bedrijfsuitbreiding nogmaals vergroot werd. Hierdoor kan men gegarandeerd veilig en flexibel op de korte termijneisen van de klant reageren.

Meer informatie is te krijgen bij:
Hr. Ralf-Dieter Holz
Tel. +43 (0)5 9990 1840
Fax +43 (0)5 9990 91840
fruits@alpentrans.at

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.