Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New Yorkers gefopt met nangka 'vlees'

Deze week publiceerde de New York Post een culinair bericht uit de Big Apple waar menig verstokt barbecuefanaat van zou gruwen. Een veganistische pop-up kraam op de Smorgasborg markt in Brooklyn serveert een barbecue sandwich met Carolinasaus, augurken, koolsla, sjalot en mierikswortel aioli, waarbij in plaats van vlees, geroosterde nangka wordt gebruikt.

Het gerecht is voor slechts €11,44 te koop bij Chickpea & Olive. 

Volgens chef-kok Daniel Strong smaakt de vrucht na deze bereidingswijze naar varkensvlees en is het gerecht hierdoor zeer geschikt voor vegetariërs. 
Publicatiedatum: