Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Randolf Aaldijk ziet vandaag Abraham

Randolf Aaldijk werd al vroeg door het "fruitvirus" aangestoken. Op zijn 14e bracht hij al veel van zijn vrije tijd door bij de jongens in de haven. Bij Interfruit heeft hij vaak auto's en wagons helpen laden. Water, schepen en havens hebben altijd al grote aantrekkingskracht op Dolf gehad en daarom had hij bij de marine getekend. Na een lange trip op zee bij de marine was zijn diensttijd voorbij, maar ging hij er gelijk weer vandoor op de "grote"vaart. Na wederom een lange trip vond hij bij zijn Trudy eindelijk zijn thuis haven. Zo is hij vanuit het werken in de haven bij de "Inter" terecht gekomen en vanaf die tijd een bekende naam in de Nederlandse fruitwereld geworden.



10 jaar geleden heeft hij samen met een aantal goede bekenden Origin Fruit Direct BV opgestart en zich daar ontwikkeld tot de citrusspecialist die hij nu is. Daarnaast heeft hij ook nog tijd voor hobby's en dat merk je meestal op maandags als hij het kantoor in komt hinkelen, te hard op z'n mountainbike uit de Ardennen is komen rollen óf over de bal is gestruikeld. Dit kan natuurlijk leeftijd gerelateerd zijn, want vandaag kunt U hem allemaal feliciteren. Onze Dolf wordt vandaag 50 jaar. Daar hij deze week in Zuid Afrika zit, kunt u de felicitaties sturen naar randolf@originfruitdirect.nl, of bel hem op 0643-800350. Dolf, namens al je collega's, van harte. Maak er een mooie dag van!

Publicatiedatum: