Lamb Weston met Potato Dippers en Connoisseur frites op Anuga

Lamb Weston presenteert op de internationale food beurs Anuga in Keulen 'Seeing possibilities'-concept. Chef-koks laten bezoekers uit de food sector zien hoe deze aardappelproducten ook op een vindingrijke manier geserveerd kunnen worden. Bij Lamb Weston gaat het om "Seeing possibilities in potatoes". Het is uitvinder van de eerste snijmachine met waterdruk, kwam als eerste met CrissCut en Twister frites en won diverse duurzaamheidsprijzen voor zijn water- en emissiebesparende technologie. Dit jaar kwam Lamb Weston met de introductie van Potato Dippers en Connoisseur friet.

Met Lamb Weston Potato Dippers is de aardappel geschikt als snack en tapasgerecht. De Connoisseur friet lijkt door zijn onregelmatige en authentieke vorm op zelfgemaakte ambachtelijke frites en speelt zo in de op de vraag naar authenticiteit van voeding.


 
Tijdens Anuga laten twee topkoks inventieve suggesties zien om aardappelproducten op een bijzondere manier te serveren. Zo wordt de nieuwe Lamb Weston frites bijvoorbeeld gebruikt als voorgerecht met truffels. Of Potato Dippers met poeder van zwarte olijven. De koks bereiden zes verschillend menu's, die bezoekers bij de stand kunnen proeven. Door hun stem uit te brengen op hun favoriete en meest inventieve gerecht, kunnen ze een prijs winnen.
 
Op deze manier wil Lamb Weston restauranthouders en andere mensen uit de food business inspireren en demonstreren dat frites meer is dan een product. ,,Wij willen oplossingen bieden waarmee onze klanten vooroplopen in de trend en waarde toevoegen aan hun menu," zegt Maarten Ploos van Amstel van Lamb Weston / Meijer.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.