Verdrievoudiging winstgevendheid boomgaarden in 2030

Op de 2015 National Horticulture Convention, zat Jesse Reader een paneldiscussie voor onder de naam 'Tripling orchard profitability by 2030, can you do it?' Hier deelde Jesse een aantal kernpunten van de discussie mee die kenmerken benadrukken van de toekomstige Australische boomgaard. 

Deze discussie was gericht op het feit dat het landschap zich ontwikkelt, met meerdere kernpunten die de noodzaak tot verandering ondersteunen: 

Australië's ietwat unieke, hoge kosten voor teelt.
  • Het feit dat de arbeidspool, beschikbaar en gerelateerde vaardigheden continu in verandering zijn.
  • Onze honger naar risico's veranderd en risicobeheersing is belangrijker geworden
  • De behoefte om consistent tot hogere opbrengsten te komen van fruit van hoge kwaliteit is nog nooit zo belangrijk geweest.
  • De mogelijkheden om systemen te implementeren en voor technologieën die ons voo de toekomst voorbereiden zijn legio en moeten verkend worden.
De vraag "Hoe ziet de Australische boomgaard van de toekomst eruit?" werd gesteld met een tijdsframe van 15 tot 20 jaar, met de noodzaak om verschillende aspecten van boomgaarden en teelt de verkennen en met het belang van het nu voeren van deze discussie. 

Klik hier om verder te lezen op apal.org.au.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.