5.530 bezoekers in combinatie met Vakbeurs Foodspecialiteiten

Fotoreportage AGF Detail 2015

Tholen - De 12e editie van AGF Detail trok, samen met de gelijktijdig georganiseerde Vakbeurs Foodspecialiteiten, 5530 bezoekers. Het productaanbod was diverser dan ooit. Naast de traditionele aardappelen, groenten en fruit was er ook een grote diversiteit aan exotisch fruit, nieuwe biologische producten en basisingrediënten voor soepen.


Klik hier voor de fotoreportage

Vakwedstrijden in de VerleidingsArena
Nieuw was dit jaar de VerleidingsArena, een initiatief van ADN en SVO. Naast vele proeverijen, demonstraties en workshops vonden hier ook de vakwedstrijden voor groentespecialisten en hun medewerkers plaats. De winnaars zijn geworden: Daniël Pijnenburg van De Blauwe Bes (Het Lekkerste Sapje), Tim Niekus van Groente- en Fruitspecialist Gijs van de Hoef (Het Lekkerste Piepergerecht), Daniël Pijnenburg van De Blauwe Bes (Het Lekkerste Kindermenu) en Gijs van de Hoef van Groente- en Fruitspecialist Gijs van de Hoef (De Lekkerste Maaltijdsalade). Tijdens de beurs werden ook tv-opnames gemaakt voor het programma "Alles over Wonen" van SBS6, waarvan de uitzending op 18 en 25 oktober a.s. is.


V.l.n.r. Eddy Derks van Derks Uw Groenteman, Tim Niekus van Gijs van de Hoef, Daniël Pijnenburg van De Blauwe Bes. Fotograaf" Charles Batenburg.

Bio- & Streekplein
Het Bio- & Streekplein dat voor de 2e keer werd georganiseerd, was wederom een succes. Opvallend was het assortiment aan nieuwe producten. Zo werden er deze maal diverse soorten biologisch brood gepresenteerd, maar ook biologisch ijs met exclusieve smaken als 'mango rode peper' en 'gember basilicum'. Flor y Sabor gaf acte de présence met ecologische olijfolie op basis van Manzanilla.

AGF Detail mocht een aantal nieuwe exposanten verwelkomen waaronder Hillfresh met het label 'The Expert of Taste'. Directeur Leo van den Heuvel: "We hebben heel veel detaillisten gesproken en ons concept van "Altijd blije klanten" kunnen uitleggen. Dat was precies ons doel. Bezoekers zijn erg geïnteresseerd en dat geeft voor ons aan dat we hier op de juiste plek zijn."

De volgende editie van AGF Detail vindt plaats op 27 en 28 september 2016 in Expo Houten.

Klik hier voor de fotoreportage

Onze collega's van Biojournaal maakten tevens een fotoreportage van de bio-standhouders op de Vakbeurs Foodspecialiteiten en de AGF Detail. Klik hier voor deze fotoreportage

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.