Frankrijk in de schijnwerpers

4000 bezoekers tijdens opendeurnacht Mabru

Tholen - Vrijdag op zaterdagnacht 19 september vond van 1 tot 9 uur de Opendeurnacht plaats in Mabru, de groothandelsmarkt te Brussel. Anicée Henin vertelt dat de nacht zeer goed is verlopen. "Er waren zo'n 4000 bezoekers en twee jaar geleden was dat maar rond de 1200. Dit heeft met name te maken met het feit dat we de Opendeurnacht dit jaar beter hebben gepromoot, ook via social media."

 

Frankrijk in schijnwerpers
Gedurende de nacht waren er animaties en degustaties van producten in 'De Buik van Brussel'. "Deze waren vooral afkomstig uit Frankrijk, een land dat voor deze editie in de schijnwerpers werd geplaatst. Ook bij de bloemenhal waren animaties zoals bloemschikken met als thema bruiloft, live cooking en muziek. Dit werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors.""Vooral om 1:00 uur en rond 6 en 7 uur waren drukke momenten", geeft Anicée aan.
"Standhouders waren zeer positief en hadden hun best gedaan op de presentatie. Er was een zeer actieve deelneming van de verkopers en er was maar een enkele handelaar die niet mee deed omdat dit moment hen niet goed uitkwam. Verder was het een succes!" Bezoekers waren zowel professionele bedrijven als particulieren.

AGF.nl was ook aanwezig en maakte een sfeerbeeld van het event en de standhouders.
Klik hier voor de foto's

22.000 bezoekers per maand

De Vroegmarkt van Brussel, groothandelsmarkt en ook de buik van Brussel genoemd,
biedt een zeer groot assortiment aan van producten voor groot- en kleinhandel, kruideniers en warenhuizen, specialisten in voeding, marktkramers, aankopers voor collectieve keukens, traiteurs en 'meesterschefs'. Meer dan 100 telers en groothandelaars bieden er fruit, groenten, primeurs, vlees en vleeswaren, gevogelte, wild, vis en schaaldieren, kaas en melkproducten aan. Ook zijn er de cash & carry, de bloemen en planten. Gemiddeld ontvangt Mabru meer dan 22.000 bezoekers per maand.

Klik hier voor de foto's

Voor meer informatie:
Anicée Henin
Mabru vzw
Werkhuizenkaai 22-23
1000 Brussel
Tel: 02/215 51 69
Fax: 02/245 24 13
anicee.henin@mabru.be
www.mabru.be

Redacteur: Gertrude Snoei, gertrude@agf.nl
Foto's: Daan Sturm, daan@agf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.