20% meer exposanten, 14% meer bezoekers

Fotoreportage Nederlanders en Belgen op Asia Fruit Logistica

Tholen - Vorige week vond de Asia Fruit Logistica plaats in Hongkong. Er was een stijging in het aantal bezoekers, maar ook het aantal exposanten. Zo is de totale expositieruimte gegroeid met 32% ten opzichte van vorig jaar. Er waren 574 exposanten uit 40 verschillende landen, een stijging van 20%. De organisatie heeft aangegeven dat het aantal bezoekers 14% hoger ligt dan vorig jaar.

Exposanten geven aan tevreden te zijn en ook onder de indruk van het aantal bezoekers. Er wordt aangegeven dat Azië een belangrijke en nog steeds groeiende markt is. Bedrijven zijn daarom op zoek naar uitbreiding van exportmogelijkheden. Ook vanuit de Nederlanders kwamen enthousiaste geluiden. Fabian Dumont van Fruitmasters gaf bijvoorbeeld aan dat er dit jaar veel interesse is in de Conference peer, nu het mogelijk is om te exporteren naar China.De meest opvallende toename was van het aantal exposanten vanuit Egypte en Nieuw-Zeeland. Egypte was de derde grootste exposant van de beurs en Nieuw-Zeeland steeg qua aantal exposanten met 100% ten opzichte van vorig jaar. Ook was duidelijk te zien dat het Holland Paviljoen opnieuw gegroeid is. Niet alleen was het paviljoen groter, maar ook mooier met het nieuwe ontwerp.

Gerald Lamusse, Global Brand Manager voor de Fruit Logistica, zei tijdens de laatste beursdag dat de beurs erg goed verlopen is. Naast de beurs konden bezoekers ook naar de Cool Logistics Asia Conference. Dit heeft een positief effect gehad op het aantal en kwaliteit van de bezoekers. Lamusse heeft aangegeven dat dit zijn laatste jaar is. Will Wollbold zal zijn activiteiten over nemen.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse en Belgische standhouders


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.