"Maria Cobas Vázquez: "Groot geworden door klein te blijven"

Fotoreportage Open dag 25-jarig jubileum Frukar

Tholen - Afgelopen zaterdag vierde Frukar haar 25-jarig jubileum op haar eigen locatie op het handelscentrum in Barendrecht. Zo'n vierhonderdvijftig leveranciers, klanten en andere relaties uit binnen- en buitenland waren aanwezig om dit onder het genot van een hapje en drankje te vieren.


Teamfoto Frukar
 
Algemeen directeur Maria Cobas Vázquez benadrukte de teamprestatie. "Dit bedrijf is groot geworden door klein te blijven. Zo zijn we in 1990 onder leiding van Jan Karseboom van drie man personeel gegroeid naar het team van 21 man dat we vandaag de dag hebben. Wat ooit begon met een compleet citruspakket uit Spanje, appelen uit Frankrijk en Italiaanse groenten is tegenwoordig uitgebreid tot een onbegrensd groenten- en fruitpakket van over de hele wereld."

"Frukar is een bedrijf wat mede ontstaan is door wilskracht en doorzettingsvermogen van Jan en mij, maar er was tevens ook sprake van een enorme "gunfactor" van onze toenmalige relaties. Ook toen Jan in 2001 plotseling wegviel, voelden we ons gesterkt door diezelfde relaties en weer waren wilskracht en doorzettingsvermogen de leidraad voor ons team om het bedrijf met een eigen verhaal voort te zetten", zegt Maria.


Willem Koole met Spaanse leveranciers
 
Commercieel directeur Willem Koole blikte tijdens de open dag nog kort terug op de historie van het bedrijf. "In 1990 startte Jan Karseboom Frukar, dat toen nog gevestigd was in De Lier. In 2001 hebben wij als team met zijn motto 'waarmaken wat je belooft' Frukar voortgezet en zijn van plan om dit nog jaren te blijven doen. Wij danken u namens het hele Frukar team voor het vertrouwen van de afgelopen 25 jaar en hopen dit ook de komende jaren van u te mogen blijven ontvangen."'


Voor meer informatie:
Frukar B.V.
Handelscentrum Z.H.Z. 61
2991 LD Barendrecht
Tel.: +31(0)180 65 48 58
Fax: +31(0)180 65 45 35

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven