Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Modern en toekomstgericht

Fotoreportage groothandelsmarkt Düsseldorf

De groothandelsmarkt van Düsseldorf in Noord Rijn Westfalen biedt plaats aan 170 bedrijven. De markt is opgericht in 1936 en biedt naast verse groenten en fruit ook bloemen aan.Klik hier voor de fotoreportage

Een samenwerkingsverband van groothandelaren

De markt heeft een oppervlakte van 165.000m². Het stadsbestuur van Düsseldorf is de eigenaar en verantwoordelijke van de markt. De groothandelaren hebben samen een gilde en samenwerkingsverband opgericht, het 'Großmarktgilde Düsseldorf – Verband der Düsseldorfer Großmarkthändler und Erzeuger e.V.'. Peter René Hecker is de vertegenwoordiger van het gilde: "Het is uniek in Noord-Rijn Westfalen dat wij buiten groenten en fruit ook bloemen verkopen. Iedereen die op onze markt iets wil verkopen, moet lid worden van onze organisatie".

Klick here for the Photo Report [>]

Links Roland Tolls voor zijn marktkraam en rechts Peter René Hecker met bezoekers van de bloemenmarkt 

Investeringen in de toekomst
Roland Tolls van Berger & Tolls GmbH & Co. KG is verantwoordelijk voor de markt. Hij bevestigt dat het stadsbestuur wil blijven investeren in de markt: "De groothandelsmarkt is aan het veranderen. Er zijn al een aantal pakhuizen vervangen en opgeknapt. Binnenkort zullen er twee grote muren worden gerestaureerd. Daarbij worden er ook wegen, straten en lampen vervangen".


Klik hier voor de fotoreportage

Perfect locatie voor internationale handel
De markt ligt in het noorden van Düsseldorf, dicht bij het vliegveld en langs een aantal grote wegen. Hierdoor is het een plek waar goederen uit de hele wereld verhandeld worden. "Veel handelaren specialiseren zich in het leveren van hun producten bij de klant", zegt Tolls. "Hierdoor kunnen ze aan de nieuwe eisen van hun klanten voldoen en nieuwe klanten aanwinnen, zoals dagelijkse lokale markten, restaurants, hotels en kantines". Met de investeringen van de stad zal de groothandelsmarkt van Düsseldorf een regionaal handelscentrum blijven, ook in de toekomst.

Peter René Hecker
Voorzitter
Großmarktgilde Düsseldorf – Verband der Düsseldorfer Großmarkthändler und Erzeuger eV
Ulmenstraße 275
40468 Düsseldorf
Tel.: +49 (0) 211 4719 0
[email protected]
www.grossmarktgilde.de

Roland Tolls
Berger & Tolls GmbH & Co. KG
Eickener Straße 40, 41366 Schwalmtal
Tel: +49 (0) 2163-576928-0
[email protected]
www.bergerundtolls-fruechte.de