foodcareplus breidt logistieke diensten in de VS uit

foodcareplus kondigt haar volgende stap aan in de ontwikkeling van hun volledig geïntegreerde logistieke dienstverlening voor voedingsproducten in de VS. Het bedrijf opent een commercieel kantoor in het gebied van New-Jersey/New York/Pennsylvania. De in Antwerpen gevestigde internationale logistieke dienstverlener tekende een deal om commercieel en operationeel samen te werken binnen de VS.

Naar aanleiding van de samenwerking in oktober 2012 tussen foodcareplus en Universal Logistics Solutions International, een dochterbedrijf van Universal Truckload Services, zal de nieuwe salesafdeling zich verder verdiepen in het aanbieden van internationale logistieke services. foodcareplus biedt klanten een vereenvoudigd verzendproces en kostenefficiëntie.

In de VS gelden strenge regelgevingen op het gebied van douane en kwaliteit, met name als het gaat om de FDA Food Safety Modernization Act (FSMA) die van toepassing zijn op het internationale vervoer van perishables in de Verenigde Staten. De naleving van de regelgeving en en adviesdienst helpt exporteurs met het ontwikkelen van operationele procedures waaronder afspraken met de douane en andere instanties. foodcareplus biedt klanten een partner met de expertise om alle internationale documentatie te helpen verzorgen.

foodcareplus systemen bieden ook interconnectiviteit door het volledige proces van verzenden. Als gevolg hiervan genieten klanten van uitgebreide informatie over de verzending. De scheepvaart gaat via de haven van Antwerpen. Het bedrijf heeft daar toegang tot het grootste reeferaanbod in Europa.

Voor meer informatie:
Steve Alaerts
foodcareplus
T: +32-3-2429154
F: +32-3-2481167
s.alaerts@foodcareplus.com
www.foodcareplus.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.