De groenteman ook in 2015 te zien op TV

Groenteman Tonny van Eldijk uit Wijchen is ook in 2015 'het gezicht' van de groenteman in het woonprogramma Alles over Wonen, dat wordt uitgezonden bij SBS6. Alles over Wonen is een televisieprogramma dat de kijker wekelijks informeert over wonen. Als centraal anker binnen dit woonprogramma wordt er door chef Madri Gerber een gerecht gemaakt.


Tonny de Groenteman

Tonny komt aan het begin van iedere uitzending de verse AGF-producten brengen, onder de slogan 'Echte smaak beleef je bij de groenteman', waarbij hij de kijker weet te boeien met leuke tips en weetjes over groente en fruit.

Promotie vakmanschap groenteman
AGF Detailhandel Nederland (ADN) continueert hiermee de prettige samenwerking met STIMS Media, die zij in het najaar van 2014 zijn aangegaan. Mark Heemskerk, directeur van ADN, geeft aan dat hij verheugd is dat het op deze manier gelukt is om een heel jaar lang groente en fruit en het vakmanschap van de groenteman onder de aandacht te brengen op landelijke televisie. "Een lang gekoesterde wens van heel veel van onze leden gaat hiermee in vervulling", aldus Mark Heemskerk.

Alles over Wonen wordt elke zondag uitgezonden bij SBS6 om 16.00 uur en wordt herhaald op zaterdag om 15.30 uur bij SBS6.

Meer informatie over de groenteman, tips en recepten van de gerechten die in de uitzending worden bereid, zijn terug te vinden op www.degroenteman.nl via www.allesoverwonen.tv


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.