Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"goede huisvesting van essentieel belang"

P. Looije behaalt SNF-keurmerk voor woonruimte

Het Maasdijkse uitzendbureau en verpakkingsbedrijf Piet Looije investeert in de huisvesting van buitenlandse medewerkers vanuit de visie: alleen met een goed dak boven je hoofd kun je optimaal leven en werken. Dit uitgangspunt is onlangs onderstreept door het SNF-keurmerk dat P. Looije Verpakkingen heeft ontvangen voor de woningen van zijn, voornamelijk Poolse, medewerkers.

SNF-keurmerk
Voluit staan de letters SNF van het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen. Met deze certificering wordt bevestigd dat de woonruimte van buitenlandse werknemers voldoet aan de normen die gelden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Een veilig gevoel voor omwonenden, gemeente en werknemers zelf.

Voldoen aan eisen
Het certificaat is niet zomaar verkregen door P. Looije. Er is bijvoorbeeld uitgebreid gecontroleerd op veiligheid. In ieder pand werd de elektriciteit gecheckt en moesten er voldoende rookmelders en blusapparaten aanwezig zijn. Ook het maximale aantal personen per vierkante meter woonruimte en de kwaliteit en hoeveelheid sanitaire voorzieningen moesten voldoen aan de strenge SNF-normen. Bleek een pand bij de keuring niet helemaal tip top in orde te zijn, dan werd er direct een deskundige vakman aan het klussen gezet om het euvel te verhelpen. Jaarlijks zal er een vervolgcontrole plaatsvinden om het certificaat te kunnen behouden.

Voor meer informatie:
P. Looije AGF
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
T: 0174 52 32 02
www.looijeagf.nl
Publicatiedatum: