Macfrut 2015 in Rimini

De volgende editie van de Macfrut groenten en fruit beurs, die zal worden gehouden van 23 tot 25 september 2015, zal voor het eerst plaatsvinden in Rimini. De beurs wordt zoals in eerdere jaren georganiseerd door Cesena Fiera en zal vijf paviljoens in beslag nemen waarin elf sectoren de gehele fruit en groenten industrie zullen representeren.Onderwerpen die zullen worden tentoongesteld zijn: veredeling, teelttechniek, productie, handel en retail, verwerking, verpakking, vers en gedroogd fruit, logistiek en dienstverlening. Er worden 400 inkopers van over de heel wereld verwacht. De drie grote thema's van 2015 zijn: internationalisatie, innovatie en nieuwe bevoorradingstechnieken.
 
 
Internationalisatie

Macfrut is altijd een zeer internationaal evenement geweest. Volgend jaar zullen voornamelijk Oost-Europese landen zullen een prominente rol spelen op de beurs. Macfrut werkt samen met de grote Italiaanse bank Unicredit. Unicredit heeft veel geïnvesteerd in Oost-Europese landen en de beurs zal weids worden gepromoot in Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Turkije en Bulgarije. Het doel is om 200 nieuwe geïnteresseerden uit deze landen aan te trekken.Cesena Fiera wil ook Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara sterk representeren en Brazilië, waar het Italiaanse Ministerie van Buitenlandse zaken handelsovereenkomsten mee heeft gesloten. Macfrut werkt ook samen met het Italiaanse Unioncamere en provincie Emilia-Romagna.

Macfrut verwelkomt alle segmenten uit de supply chain en richt zich op innovatieve agrarische bedrijven. In Italië proberen duizenden bedrijven te overleven in deze competitieve sector en Macfrut wil deze deelnemers steunen door hun nieuwe contacten aan te bieden en de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Een dag voor het begin van de beurs wordt er een discussieforum georganiseerd. Daarbij kunnen bezoekers tijdens de beurs bedrijven in Emilia-Romagna en aan de Adriatische kust bezoeken.

Voor meer informatie:
Alice Camellini / Luca Speroni
Macfrut c/o Fruitecom Srl
T. +39-059-7863894
Email: alice.camellini@fruitecom.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.